Celsa Steel Service Oy asennutti kaksi uutta aurinkovoimalaa parantaakseen entisestään ympäristövaikutustaan

Hanke kuuluu CELSA Nordicin kestävän kehityksen tavoitteeseen vähentää hiilidioksidipäästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä ja saavuttaa nollapäästötavoite vuoteen 2050 mennessä.

 

CELSA Steel Service on asentanut kaksi aurinkovoimalaa Åminneforsin tehtaisiinsa. Hanke kuuluu CELSA Nordic ‑ryhmän tavoitteeseen vähentää hiilidioksidipäästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä ja saavuttaa kunnianhimoinen nollapäästötavoite vuoteen 2050 mennessä.

Aurinkovoimalat ovat samankokoisia, ja niiden odotetaan parantavan merkittävästi CELSA Nordic ‑ryhmän ympäristövaikutusta. Voimalat koostuvat 850 aurinkopaneelista, jotka antavat 205 kWp huipputehon. Niiden vuosituotto on arviolta 207 MWh. Aurinkoenergialla tuotetaan sähkö muun muassa päätoimintoihin, jotka liittyvät tuotantoon, materiaalien lastaukseen ja purkamiseen sekä tehtaiden jäähdytykseen tai lämmitykseen.

 

Aurinkopaneelien asennuksen yhteydessä CELSA Steel Service asensi LED-valaisimia tehdashalleihinsa sekä ilma-vesilämpöpumpuilla toimivia lämmitys-/jäähdytysjärjestelmiä. Tällä tavalla yritys vähentää paikallisia päästöjään ja näyttää tietä alalla. Samalla asiakkaat saavat ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Projektin menestyksen vuoksi CELSA-ryhmä aikoo tulevaisuudessa asentaa aurinkovoimaloita muihinkin tehtaisiin.

 

Kestävä sitoumus, joka muuttuu tavoitteiksi

 

Kaikki CELSA Group™ -ryhmän yritykset pyrkivät erinomaisuuteen ympäristöasioiden hallinnassa. Jotta siinä onnistuttaisiin, CELSA Nordic on laatinut kestävän kehityksen suuntaviivat sisällyttääkseen kestävän kehityksen käytännöt osaksi päätöksentekoprosessia ja vähentääkseen siten yrityksen kokonaisympäristövaikutusta.

CELSA Nordic -ryhmä on määritellyt erilaisia kestävän kehityksen pilareita ja tavoitteita: muun muassa vähentää hiilidioksidipäästöjä ja paikallisia päästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä, lujittaa kiertotalouden mukaisia malleja Zero waste ‑ideologialla ja ottaa vaiheittain käyttöön kuljetusjärjestelmät, joissa ei käytetä fossiilisia polttoaineita.

Recommended Posts