Haluatko päästä työskentelemään paikallisesti toimivalle markkinajohtajalle, joka on osa eurooppalaista konsernia?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana myyntitiimiämme. Meillä on kannustava ja välittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista huolta muun muassa työajan joustojen ja kattavien työterveyspalveluiden sekä vakuutusten muodossa. Pääsääntöisesti työskentelet Celsan toimipisteellä Raaseporin Åminneforsissa.

Sinun Tehtäväsi

Tehtävänäsi on toimia myynnin yhteyshenkilönä toimistolla hoitaen monipuolisia myynnin avustavia tehtäviä. Ydintehtäviäsi ovat mm. tilausten käsittely, tarjousten avaaminen SAP–järjestelmään, asiakastietojen ylläpito, raportointi ja laskutus.

Sinun osaamisesi

Kommunikoit sujuvasti Suomen kielellä suullisesti sekä kirjallisesti, sinulla on myös valmius käyttää englantia. Viihdyt työpaikassa, jossa toimitaan itseohjautuvasti, mutta kollegoita autetaan ja osaamista jaetaan. Työssä menestyminen edellyttää aktiivista ja positiivista asennetta sekä halua oppia uusia asioita. Käytät sujuvasti yleisimpiä toimisto-ohjelmistoja.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.2.2024. Lisätietoa tehtävästä tarvittaessa antaa Myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Saaristo, puh 019 22131.

Celsa Steel Service Oy, Valssaamontie 171, 10410 Åminnefors, www.celsa-steelservice.com