Celsa Steel Service Oy on Suomen suurin betoniterästen jatkojalostaja ja jakelija. Sen juuret ulottuvat aina 1800 –luvun loppupuolelle asti.

Vuosien kuluessa on toiminta jatkunut pitkäjänteisesti vaikka yrityksen nimi onkin vaihtunut. Viimeisin muutos tapahtui vuonna 2006, kun Celsa Group osti Fundian betoniteräsliiketoiminnan Rautaruukilta ja vuonna 2007 nimi vaihtui Celsa Steel Service Oy:ksi.

Celsa Steel Service Oy:llä on betoniteräksen jatkojalostusta kolmella paikkakunnalla: Espoossa, Åminneforsissa ja Pälkäneellä.

Toimintamme kattaa lähes kaikki raudoittamiseen tarvittavat tuotteet ja palvelut – sidelangasta tietomallintamiseen! Pyrimme jatkuvasti tuomaan markkinoille uusia tuotteita ja palvelumuotoja parantamaan betoniteollisuuden kilpailukykyä.

Raaka-aineemme valmistetaan Celsa Armeringsstålin terästehtaalla ja valssaamossa Mo i Ranassa Norjassa. Mo i Ranan tehdas on yksi maailman ympäristöystävällisimpiä teräksen tuottajia. Käyttämämme raaka-aineen ilmastonmuutosta kuvaava luku on vain 456 kg CO2 ekv/tn.

Vahva ote raudoittamiseen – Celsa Steel Service Oy